Duyuru ve Haberler

KÜLTÜR KOLEJİ BU YIL DA

ŞAMPİYONLUĞU KAPTIRMADI

Erdem BAHADIR, Murat Nart TAYHAN, Derya Deniz ERGEN, Perinaz ALP

Düzce Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 8.si gerçekleştirilen Merkez Ortaokullar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması Düzce Gençlik Merkezi'nde tamamlandı. Finalde 4 okulun yarıştığı bilgi yarışmasını Okulumuz DÜZCE ÖZEL KÜLTÜR KOLEJİ kazandı.

Yarışmasının finalini Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Ezer, Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İlhami Han, öğretmenler ve öğrenciler izledi.

40 okulun katıldığı 2012-2013 yılı Genel Kültür ve Bilgi Yarışması’nın finaline Bilgi, Cumhuriyet, İsmetpaşa Ortaokulları ile Okulumuz Özel Düzce Kültür Koleji kaldı.

Yarışmacı okullara 20 soru yöneltildi. Yarışma sonunda 75 puanla Okulumuz Özel Kültür Koleji birinciliği elde etti. 65 Puanla Bilgi Ortaokulu ikinci, 60 puanla İsmetpaşa Ortaokulu üçüncü ve 50 puanla Cumhuriyet Ortaokulu dördüncü oldu. Salonda bulunan okul öğrencilerinin büyük desteği altında yapılan yarışmada birinci olan okul öğrencilerine dokunmatik ekrana sahip, iPad bilgisayar hediye edildi.

Öğrenci ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz...